Hvad vi kan

Mere end 100 års erfaring indenfor offshore- og maritim service

Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring indenfor offshore- og maritim service. Medlemmerne tilbyder sammen og hver for sig en bred vifte af produkter og tjenester indenfor industrien. Med veluddannede mandskaber er vi en af Danmarks mest erfarne maritime service klynger, der i dag råder over vestkystens største dokningsfaciliteter.

Read More

Vores mission

Vi løser gerne dine offshore opgaver

Med en stor skare af højtkvalificerede medlemmer og en fleksibel tankegang, står vi klar til at hjælpe vores kunder på bedst mulig måde.

Read More

Vores vision

Attraktiv og omkostnings-effektiv service

Vi tilbyder support og service til Energi-, Vind- og Offshore virksomheder, der er fleksibel, ukompliceret og ikke mindst åben og imødekommende.

Vi gør det attraktivt og omkostningseff ektivt at benytte NSOSG og Thyborøn Havn til jeres næste destination, når der skal monteres, udskibes, repareres eller serviceres.

Contact us

Seneste nyheder

Hvad der sker omkring NSOSG

Her kan I læse om hvad der sker omkring Thyborøn & NSOSG af spændende erhvervsaktiviteter og nyheder vedkommende for jer, der bor her, arbejder her eller benytter vores produkter og services.

More news

vores medlemmer

31 motiverede og serviceparate virksomheder

Med Thyborøn som udgangspunkt er NORTHSEA OFFSHORE SERVICE GROUP det centrale kontaktpunkt for offshore- og maritime serviceopgaver i hele regionen. Med en stor skare af højtkvalificerede medlemmer og en fleksibel tankegang, står vi klar til at hjælpe vores kunder på bedst mulig måde.

All members