Vestjysk Bank

vestjyskBANK er et full-service pengeinstitut, der med kunden i centrum rådgiver privat- og erhvervskunder lokalt og regionalt.

I dag er vi en af Danmarks største regionalbanker med hovedkontor i Lemvig og afdelinger i 20 jyske byer. Hos os får du god, ærlig og personlig rådgivning om din økonomi. Vi siger tingene, som de er, fordi vi har respekt for dig og din økonomi – både når der er godt og dårligt nyt. Vores kunder er vores omdrejningspunkt, og vores rådgivning tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og muligheder. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Måske kan du endda spare penge.

Med udgangspunkt i vestjyskBANKs værdier – Solid, Nærværende, Kompetent og Dynamisk – ønskes, at banken skal være en attraktiv samarbejdspartner i relation til både privat- og erhvervskunder – en bank med stærke faglige og personlige kompetencer, der sætter de indtægtsgivende kunders nuværende og potentielle økonomiske behov i centrum. Dette sker gennem kompetente og engagerede medarbejdere, hvor den personlige kontakt og service prioriteres højt.