Alpha Offshore Service A/S

Alpha Offshore ”A sparrows group company”

Alpha Offshore Service ApS er en dansk virksomhed etableret i begyndelsen af 2007, af adm. Direktør Mikkel Lund. Virksomheden blev etableret på baggrund af den stigende efterspørgsel af Offshore Vindenergi. Alpha Offshore service er baseret i Struer, Danmark Alpha Offshore service tilbyder kunder et yderst effektiv, professionel og pålidelig partnerskab.

8 års tæt partnerskab med vores kunder, samt ingen arbejdsulykker, bekræfter de høje standarder for Alpha Offshore service. Alpha Offshore service er specialiseret i udskiftning af hovedkomponenter, Rope Access opgaver, herunder avancerede fiber reparationer og inspektioner, WTG vedligeholdelse, supervision og idriftsættelse af vindmølle-Installationer on / offshore.

Alpha Offshore service sikrer kvalificeret arbejdsstyrke på høj faglighed og personlige standarder ved levere den bedst mulige uddannelse, støtte og betingelser for vore medarbejdere. Vores mission er at fortsætte som den mest pålidelige og betroede partner for vores kunder inden for Installation og service.