Thyborøn Camping Hotel og hytteby

Thyborøn Camping Hotel & Hytteby
På Thyborøn camping har vi 100 enheder til campingvogne og telte, pladsen er nyrenoveret med moderne toiletter -bad og køkken faciliteter. På pladsen findes der gode vaske muligheder til deres tøj.

Overnatnings mulighederne er store hos os, da vil kan tilbyde 26 luksus hytter med bad og toilet. Hytterne har 2 separate soverum med en ¾ seng i hvert rum og en hems med to madrasser, desuden en fuldt udstyret køkken med alt i service til 6 personer, kombiovn, køleskab med frys, tv, musikanlæg, og trådløs internet.

Vi kan også tilbyde 6 dobbelte værelser på campingpladsen i vores Hotel afdeling.

Lukaf Konference og Feriehus
Thyborøn Camping, kan også tilbyde et stort og rummeligt konference og feriehus på 1550m2, et godt sted til overnatning med hele familien eller firmaarangement, med god plads til at boltre sig på i de veludstyrede aktivitets- og wellnessafdelinger, og med god mulighed for at trække sig tilbage til privatlivets fred. De i alt 22 store dobbelt-værelser er alle udstyret med køleskab, tv og privat bad. Huset er også velegnet til konferencecenter, hvor der både er projektor, fremviser og lydanlæg.

Huset rummer alt hvad hjertet kan begære af underholdnings og udfoldelses- muligheder. I de 4 aktivitetsrum kan man dyste i billard, airhockey, dart, bordtennis m.m., og her findes også flere motionsredskaber til den aktive.

I wellneesafdelingen er der ridt mulighed for afslapning, i de 5 spabade, dampkabine, sauna, massage stole, sol, m.m. Desuden er der separate rum for fodterapi, massage som bestilles lokalt

Køkkenet er meget veludstyret og dimensioneret til huset størrelse, det er muligt selv at lave mad, eller mulighed for catering.

Kabyssen
Sidst men ikke mindst, har Thyborøn camping huset Kabyssen, som også ligger i Thyborøn by.
Huset er indrettet med 17 dobbelt værelser med 6 fælles badeværelser.
Huset er opbygget med en stor sal med plads til 110 personer, industri køkken, opholdstue, tv stue, trådløs internet og en spisesal.
I huset findes der projektor til firmaarrangementer.